Glädjande sol

Vilket underbart väder det har varit idag!!
Man kan ju bara bli lycklig av ett sådant väder. Äntligen börjar det vara ljust på morgonarna när man åker till jobbet och ljust även när man åker hem från jobbet på eftermiddagen. Underbart!!
Sakta men säkert styr vi mot våren......åh så jag längtat!
Känner verkligen att jag behöver solens strålar för att ladda upp batterierna igen!
Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av akustisk gitarrmusik här på gården utanför mitt hus. Några killar satt och lirade i solen och drack öl. Rackarns så nice det såg ut!!
Var är mina jammar-polare!? ;)
Saknar mina kompisar nu..... =(
På tal om det....fick i veckan ett erbjudande om att få bli lärare till en etta nu i höst på samma skola som jag jobbar vid nu. Känns JÄTTEKUL och smickrande att få ett sådant erbjudande!! Och jag tror nog att jag ska tacka Ja till erbjudandet.
Det enda som får mig att fundera lite är två saker....
1. Att jag ju funderat på att ge mig iväg och volontärarbeta utomlands någonstans snart....till hösten eller ev. till våren (2013, då allltså).
2. Att det faktiskt "crossed my mind" att flytta hemåt hemorten igen...
Ja, alltså tanken har slagit mig men jag är inte säker på att jag hade gjort det.
Saknar kompisar att umgås med här nere.....känner mig lite ensam, vilket känns trist =( Vet dock inte om detta hade blivit bättre hemmavid!?
Men sen å andra sidan så gillar jag staden jag bor i nu!! Det ligger bra till och har lite av varje. Trivs även på jobbet och det känns ju jätteroligt att de vill satsa på mig där!
Nu gäller det bara att hitta ett privatliv också här i staden.
Jobb = check. Gym o träning = check. Lägenhet = check tills i sommar. Nära vänner att hänga med och hitta på roliga saker med = ???? =/. Ett innehållsrikt privatliv = icke existerande. =(
Nåväl... man kan inte få allt här i livet antar jag. Man får vara glad för vad man faktiskt har. I-landsproblem.....det är ju därför jag tror att jag behöver komma iväg och få lite distans till mitt liv! För att lära mig att vara tacksam för det jag har!
Men jag SKA komma iväg!!! Men det kanske inte blir just nu till hösten bara. Får väl testa på hur det är att vara lärare på riktigt lite först! ;) Då har jag ju dessutom desto mer erfarenhet tills jag åker!
Det blir nog bra! =)
Trevlig helg!!
xoxo

RSS 2.0